КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

УМБАЛ-Бургас представя новия календар с недоносени бебета

Традиционният благотворителен календар с недоносените бебета, проплакали в неонатологията на УМБАЛ-Бургас, с всяка година предизвиква все по-голям интерес. Заявки за него вече има от цялата страна.Целта му е да повдигне духа на родителите на най-малките бебета и да им покаже, че те могат да пораснат големи и силни. В календара са снимани деца, които са родени и отгледани в
отделението. Те са на различна възраст, но всички растат и се развиват съвсем нормално.
Календарът се продава на цена 20 лв., а със събраните средства отделението обновява своята апаратура. Тази година тиражът на календара е 300 бройки. „Целият екип на отделението поднася своите благодарности към малките модели: Мартин,Божидар, Дария, Лилия, Стамен и Силвена, Златка, Виктория и Кристиян, Екатерина, Виктор,
Самуил, Георги, Димана и техните родители - за ангажираността и отговорността, с която подходиха към своята важна задача.”, заявиха от УМБАЛ-Бургас.
Освен това Отделението по неонатология благодари на всички дарители, които са заявили и купили календари, както и на хората, които са ангажирани с издаването му.
Всеки, който желае, може да поръча календара на тел. 0883 307211 или на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - д-р Таня Велева.

 

Top