КАТЕГОРИИ

Поискаха оставката на Панайот Рейзи като член на Изпълкома на БФС

Писмени оставки на деветима членове на Изпълкома поиска с обръщение инициативният комитет, издигнал кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС.
„Към деветимата членове на ИК на БФС, които са гласували за извънреден конгрес, но все още не са депозирали писмените си оставки (сред тях е и Емил Костадинов) – за да се избегне напрежение в деня на конгреса, молим да направите това възможно най-скоро“, се казва в обръщението.
Писмени оставки се чакат от сегашните членове на ИК – Емил Костадинов, Кирил Домусчиев, Румен Вълков, Йордан Лечков, Спас Русев, Димитър Аргиров, Венцеслав Стефанов, Михаил Статев и Панайот Рейзи, пише още 7 ДНИ СПОРТ.
Христо Порточанов е един от малкото, които официално са заявили своята кандидатура за президент на БФС. Другият е босът на Марица Пловдив Христо Христов, припомня „Тема спорт“.
Създателят на явлението Нефтохимик и част от управлението на централата по време на едни от най-големите успехи на националния отбор е готов да влезе в битката за президентското място в родния футбол.
Засега намерение са декларирали Петър Величков, който ще е в тандем с Димитър Бербатов, както и адвокат Иво Ивков, който ще бъде подкрепен от Левски. Говори се, че от сегашното управление на централата ще се кандидатира Емил Костадинов.
Както е известно, преди година Борислав Михайлов подаде оставка, а временно начело на БФС застана един от вицетата му – Михаил Касабов.

Top