Намерете ни във Facebook

НОВИНИ ОТ БУРГАС
  • Prev
В края на наситената със събития 2023 година за Държавна Опера Бургас, с реализирани успешни спектакли - включително и
6 ДЕКЕМВРИ, СРЯДА8:30 часаХрам „Св. Николай Чудотворец“, к-с „Меден рудник“Тържествена Света литургия в чест на Св.
Само в Областна администрация Бургас от цялата страна се провежда кампанията „Елха на доброто“за 7 поредна година!В
Никулденската трапеза е неизменна част от празника на Бургас 6 декември. И тази година по традиция Община Бургас
Сред събитията в празничната програма, посветена на 6 декември, е и изложбата на обичаната художничка Радка
От 5 декември 2023 г. в Бургас гостува документална изложба на Държавна агенция „Архиви“, озаглавена „Кървавото лято на
В Центъра за обществена подкрепа (ЦОП) гостуваха ученици от ПГСАГ „Кольо Фичето“, 11е клас, специалност „Брокер на
Отново е време за подкрепа на любимите обекти и дестинации в Бургас! Започна онлайн гласуването за седмите Годишни
Културният туристически комплекс "Ченгене скеле" подготвя изложба, базар, курбан и концерт подготвя подготвя специална
Екип от ученици с ръководители инж. Мая Пурлантова и инж. Стефан Чанев взеха участие в „Базар на професиите“. Първото
Събота, 01 Януари 2022 17:31

Нова година, нов късмет за всяка зодия

Новата 2022 година идва с разнообразни преживявания за различните представители на зодиака. Няма да липсват трудности, но ще успяваме да ги преодолеем по-лесно. Добрите възможности също ще са на пътя ни. Комуникацията с другите ще бъде от голямо значение. Не бива да бързаме в нищо, а да следваме събитията.
Овен
Със сигурност ще напредвате, но с различни темпове в различните периоди от годината. Разпределете времето си оптимално между задължения и развлечения, приятели и семейство, обучение и хоби.
Ще имате затруднения, но ще ви е по-лесно да ги преодолеете, ако още в началото на годината набележите дългосрочните си планове.
В повечето сложни моменти ще разполагате с подкрепата, която ви е нужна и ще получите бързи резултати, независимо че може да сте тръгнали буквално от нулата.
След като Марс, вашият управител, премине в ретроградно движение ще ви е нужна максимална мобилизация, за да отстраните от пътя си конкуренцията и недоброжелателите.
Напрежението и стресът ще се окажат ежедневие и ако искате да се справите с тях, трябва да сте по-често сред природата.
Телец
През първата половина на годината преживяванията ще са разнообразни и разнопосочни. Ще сте в състояние да действате самостоятелно. Приятните емоции ще са свързани предимно с отношенията от всякакъв характер.
Ще напреднете с новите проекти и ще създадете контакти с правилните хора в точния момент така, че да улесните работата си, а в интерес на истината, работа ще имате достатъчно.
През втората половина от годината събитията ще продължават да са динамични, но доста по-често ще се налага да се справяте със затруднения.
Подбирайте внимателно сътрудниците си и бъдете предпазливи при уреждане на финансови въпроси. Не е изключено да възникнат непредвидени форсмажорни обстоятелства, които за известно време да ограничат просперитета ви.
Близнаци
Едно от най-хубавите качества е неизменният ви оптимизъм. Вярвайки, че "чашата е наполовина пълна", подхождате към проблемите с чувство за хумор и успявате да ги преодолеете без особени усилия.
И през тази година ще е така, макар че от време на време ще се натъквате на "подводни камъни". Един от начините да ги заобиколите или избегнете е, когато сте в сложна ситуация, да не бързате със заключенията и когато всичко изглежда прекалено добре, да не рискувате.
В първата половина на годината ще можете да стабилизирате позициите си и да се подготвите за втората половина, когато неяснотите ще са повече.
Основната причина ще се свежда до разногласия с партньорите. Опитайте се да наблюдавате внимателно поведението им (особено на тези, с които работите отскоро) и да предвиждате реакциите. Изграждайки си правилно отношение към всеки един ще избегнете разочарованията.
Рак
Обстановката в първата половина на годината ще е предсказуема. За известно време може да се наложи да работите далеч от дома, а ако имате желание да промените статуса си, най-вероятно ще ви се получи.
През втората половина ситуацията рязко ще се промени. Доста често ще ви се налага да се справяте с какви ли не дилеми, които дори да изглеждат еднакви, във всеки конкретен случай ще изискват конкретна реакция.
Не класифицирайте решенията си като правилни и погрешни. Просто търсете такива, които да са полезни в ситуацията, в която се намирате.
При необходимост да се справите с поредица от проблеми, не се самообвинявайте и не позволявайте на мрачните мисли да изпълнят съзнанието ви. Следвайте гениалното твърдение, че простите решения обикновено са най-ефективни.
Лъв
Възможностите за развитие ще са достатъчно, но за представителите на вашия знак това понякога се оказва "нож с две остриета". Виждайки, че условията са благоприятни започвате да си поставяте твърде амбициозни цели.
Ако наистина искате да реализирате замислите си, то първото, което трябва да направите е да не се опитвате да "тичате пред вятъра". Действайте с умерено темпо и обмисляйте решенията си задълбочено, от всички посоки. Създавайте варианти, за да можете да реагирате бързо и според обстоятелствата.
В случай, че имате намерение да разширявате бизнеса или да променяте професионалните си ангажименти, преценете обективно ресурсите, с които разполагате. Няма да ви е приятно, ако в последната минута установите, че сте "отишли на лов за мечки без пушка".
В края на годината стресовите ситуации ще са повече и ще са свързани предимно с отношенията. Не са изключени сериозни разногласия с приятелите, роднините, изобщо, с хората, които обичате и на които държите. Имайте готовност за компромиси и не приемайте мнението си като единствено, окончателно и неоспоримо.
Дева
Ако предстоящата година трябва да се дефинира само с една дума, то тя е "сътрудничество". Като се има предвид, че вие сте изключително разумни и винаги умерени в желанията си, то уверено може да се каже, че ще постигнете всичко, което сте си наумили.
Разбира се, ще се натъквате на проблеми и ще преживявате разочарования точно в моментите, когато не сте подготвени за тях, но именно тогава ще оцените силата и потенциала на партньорството. Не пренебрегвайте мнението на близките си, особено ако и интуицията ви го потвърждава.
Екипната работа ще е по-резултатна от индивидуалната. В ежедневието ви ще навлязат нови хора. С част от тях ще създадете делови отношения, които ще се окажат нестабилни и в края на годината може да решите да ги прекратите.
Подхождайте към недоразуменията с присъщия си прагматизъм и ще предотвратите възможността за материални загуби.
Везни
Събитията ще са динамични и в по-голямата си част – непредсказуеми. За ваше улеснение е препоръчително да спазвате правилата и да проявите последователност, независимо от сложността на проектите, които сте си набелязали. Повишавайки ефективността си, ще се заредите с увереност и съответно ще разширите мирогледа си.
През първата половина от годината прогресът ви ще е стабилен и видим. Ще напреднете с проекти, от които преди време по някакви причини сте били принудени да се откажете. Буквално ще "берете плодовете" на труда, който вече сте инвестирали. Ще укрепите позициите си и ще спечелите привърженици.
След септември ситуацията ще е по-неустойчива. В дъното на неприятностите, колкото и да са незначителни, ще стои предимно човешки фактор. Естественото заключение е, че трябва да преценявате критично контактите си, да проверявате старателно информацията, която ви предоставят и да пазите в тайна дългосрочните намерения.
Скорпион
След преминаването на Лунните възли в оста Скорпион-Телец както преживяванията, така и настроението ви ще се променят често.
Събитията ще се движат буквално по синусоида. От една страна ще се налага да предприемете сериозни промени в динамичния си стереотип, от друга – старателно да изградите фундамента за напредъка си.
Проблемите ще изникват ненадейно, но ще са преодолими. Ще стабилизирате позициите и ще повишите жизнения си стандарт благодарение на умението си да виждате онова, което за всички останали си остава тайнство. Популярността ви ще нарасне и ще създадете нови, при това изключително полезни връзки.
В периодите около Лунното (май) и Слънчевото (октомври) затъмнение, които ще са във вашия знак, непредвидени събития ще спъват напредъка ви, ще затрудняват комуникацията.
Постарайте се, ако имате задължения да ги погасите предварително, да ограничите инвестициите и да не поемате повече професионални задачи, отколкото сте в състояние да изпълните.
Стрелец
Докато Марс е във вашия знак състезателният ви дух ще е силен и енергетиката – стабилна. Стартирайте годината с малките, но приятни промени, които отдавна искате да осъществите. Организирайте си кратко пътешествие, преустройте интериора около себе си без да прекалявате с разходите, започнете да си търсите нова работа, ако настоящата не ви устройва. Успехите може да са дребни, но ще са източник на оптимизъм.
Що се отнася до неуспехите, приемете ги с присъщия си философски подход – те са част от действителността, източник на знания и трупане на опит.
Колкото по-обозрими са целите ви, толкова по-малко ще са трудностите за реализацията им.
От февруари до октомври ориентирайте усилията си предимно към стабилизиране позициите. Правете го методично, с умерено темпо, обмислени и последователни действия.
В края на октомври Марс и Юпитер, вашият управител, ще са в напрегнат аспект и не са изключени неприятности, засягащи собствеността, материалното и финансовото ви състояние. Ще ви е нужна воля, а понякога и непримиримост, за да ги преодолеете, но в навечерието на 2023-та ще се убедите, че "победителите не ги съдят".
Козирог
Стартът на годината ще е леко критичен в личен план заради Венера, която е във вашия знак, но пък е в ретроградно движение. Не споделяйте личните си тревоги и не обсъждайте с околните чутото и видяното, за да избегнете възможността да ви въвлекат в грозна интрига, която би навредила на любовния ви живот.
Проявете инициатива при разискването на сложни професионални казуси. Вниквайте в детайлите, за да си изградите ясна концепция и стратегия на работа.
В рамките на годината ще успеете да финализирате почти всичко започнато, а част от изостаналите от предишната година проекти за пореден път ще останат "на изчакване".
Разпределете заниманията си така, че през първата половина на годината да повишите квалификацията си, да придобиете нови знания и да усвоите нови умения, дори втора професия.
Пътуванията, както професионални, така и развлекателни ще са повече, отколкото предполагате. Подготвяйте ги старателно.
През лятото е възможно да ви връхлетят задачи, свързани със собственост и имущество. Не влагайте в тях прекалено много емоции, едва ли ще се стигне до окончателно решение.
В края на годината, след като Сатурн, вашият управител и Плутон, който се намира във вашия знак излязат от ретроградно движение процесите от професионалната сфера ще се развият със стремителна скорост и невинаги по очаквания начин. Ще се налага често да променяте плановете си, но това не бива да ви безпокои.
Водолей
Ще разгърнете потенциала си максимално, ако се концентрирате към една цел, но фундаментална. Стратегията "от всичко по малко" не е подходяща за 2022 г. Подхождайте към проектите си последователно. Разпиляването на енергията ще влоши резултатите.
Още в началото на годината ще разполагате с реални условия за професионален напредък, а в добавка към тях ще получите и подкрепа от влиятелен приятел или роднина. Усещането за значимост ще ви окуражи, вдъхнови и зареди с оптимизъм.
След май ще получите първите убедителни резултати от свършената работа. Те ще привлекат към вас нови партньори, сътрудници, привърженици, които може да са дори от друг град или държава.
В края на годината деловите контакти ще намалят интензитета си, но това като цяло няма да попречи на реализацията на основните ви замисли. По-скоро изненадващи проблеми от личен характер ще ви принудят или ще ви подскажат, че е по-добре да се откажете от някои идеи.
Риби
Самият факт, че Юпитер е във вашия знак е достатъчна гаранция за оптимизъм. Че ще напредвате е ясно, но индивидуалните темпове и скорост на растеж зависят от активността и въображението ви. Доста по-лесно ще реализират идеите си онези представители на вашия знак, чиято професия е и призвание. В рамките на годината ще направят онова, което не са успели поне в предишните три.
Финансовото ви състояние ще е стабилно. Приходите ще се повишават с малко, но редовно.
Действайте самостоятелно, дори когато участвате в екип. Достатъчно е, че ще успявате да мотивирате останалите членове на колектива с идеите си.
Абсолютно индивидуално реализирайте собствените си замисли, за да не се окажете изкупителна жертва за чужди грешки или пък "инструмент" за изпълнение на чужди намерения.
През последните няколко месеца от годината са възможни проблеми, свързани с имоти, земя или друг скъп ресурс. Колкото и неразрешими да изглеждат, присъствието на Селена или т. нар. Бяла Луна във вашия знак дава надежда, че ще намерите правилното решение.

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

NEWSROOM
  • Prev
A proposal for the development of a tourist logo of Sozopol will be
Nessebar is again in a prestigious ranking. This time, the magnetic city
The umbrellas on the beach in Sveti Vlas will be without money until the
The regional government of Sicily announced today, 17 May, the launch of a
The Municipality of Burgas has provided an opportunity for the swimming
The capital aims to put an end to homelessnessOn 14 May, the City of
Voting for ideas to be implemented in Šiauliai is over and the votes have
New energy-saving bus shelters have appeared in the port city of Gdynia in
With over 500 participants from 60 countries, including over 200 renowned
ВЕСТИ
  • Prev
Предложение по разработке туристического логотипа Созополя будет
Несебр снова в престижном рейтинге. На этот раз магнетический город
Зонтики на пляже в Святом Власе будут без денег до конца мая. О
В венгерском Будапеште продолжается чемпионат Европы по водным видам
Муниципалитет Бургаса предоставил возможность наполнить бассейн в
Какое мясо лучше всего готовить на гриле? Как правильно замариновать
"Письма счастья" стали получать пользователи WhatsApp после изменений
Премьер-министр РФ Михаил Мишустин утвердил положение о Единой
Если кто-то когда-либо думал, что корзины слишком просты, чтобы их можно
Ще гласувате ли на парламентарните избори?