КАТЕГОРИИ

Ниски обувки и къси панталонки определят модата през 2020 година

Съвременният човек може много неща, но не и да вижда в бъдещето. С едно изключение и нейното име е Ана Уинтур. Главната редакторка на американския Vogue прогнозира какви ще са тендециите през следваща година. Ето и три най-важните трендове за 2020 година според царицата на модата.
Годината върви с бързи стъпки към края си и това означава, че не само Коледа и Нова година чукат на вратата, а и тенденциите през новата 2020. Всеки, който иска да е актуален, е добре да се вслуша е съветите на Ана Уинтур.
1. Ниските обувки
Дори модният цвят вече е здраво стъпил на земята и свидетелства, че високите токчета са непрактични. 2020 ще е много по-удобна и преди всичко на равни подметки. Това означава, че те ще доминират на модната сцена, особено под формата на чехли и сандали.
2. Тренчкот
Той е класик, който винаги е бил под прожекторите и според Ана Уинтур продължава да бъде. Който си няма тренчкот в гардероба, трябва да го промени сега. Освен това тренчкотът може да има различни превъплъщения - от лак до кожа и от класически бежов до някой супер набиващ се на очи цвят, изборът е неограничен и затова има нещо за всеки вкус.
3. Къси панталонки
Всички обичаме рокли и поли, но късите панталонки имат едно решаващо предимство - не е нужно да се притеснявате, че ще се надигнат твърде много. Основният акцент е върху къси панталони, които са с дължина точно под коляното - така те стават едновременно и елегантни, и социално приемливи. Това е още един знак, че 2020 г. ще бъде по-спокойна и по ежедневна.

Top