КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

Филип Киркоров се жени в България, луда фенка го преследва

Руската мегазвезда Филип Киркоров ще се жени. Новината потвърди самият той пред медиите. Изпълнителят на множество български хитове ще каже "Да!" на 43-годишната актриса Екатерина Гусева първо у нас, а след това и в Москва.
"Сватбата ще е в България заради баща ми. Той много ще се зарадва", потвърди Киркоров. Бащата на звездата е роден и живее във Варна. Най-вероятно и сватбата ще бъде там.
Младоженката напоследък е неотлъчно до руснака с български корени. Тя го придружи и по време на посещението му в Баку. Катя се разбира прекрасно с двете деца на Киркоров - Алла Виктория и Мартин. Самата Гусева в интервю пред руската преса твърди, че мечтата й била да се омъжи.
"Харесвам много Филип. Не искам да споделям личния си живот, но това, че той е по-възрастен от мен, не ме притеснява. На този етап аз повече от всичко искам да стана майка", заявява красавицата.
14 години след развода с Алла Пугачова Киркоров очевидно е решил, че ще се постави брачните окови втори път.
Странното е, че само преди месец в известното руско шоу "Битка на ясновидците" екстрасенска предсказа, че Филип ще намери замяна на бившата си съпруга Пугачова и в близките две години отново ще мине под венчило. Киркоров не коментира твърдението, но с усмивка обясни пред камерите, че и той се замислял за подобна стъпка.
Междувременно луда фенка отново заплаши изпълнителя. Той сподели на профила си пост с текст: "Жената на Киркоров се върна!". С това изявление в инстаграм, снимано от пресата, певецът обяви собственото си изумление от факта, че жената, която го преследва с години, е на свобода и ще продължи да го преследва.
"Мислех, че този шок е останал в миналото, но се оказа, че не е", написа Филип, публикувайки видео със своята почитателка от Украйна. Тя твърди, че се е срещала с изпълнителя и той дори й обещал да се ожени за нея, но после я зарязал.
"Да, ще се женя, но не за теб, мила моя. Имам си друга жена", обясни певецът в профила си, а виртуалните му приятели го подкрепиха за пореден път в борбата му с нахалничката.

 

Top