КАТЕГОРИИ

Палтата, които ще ни топлят през зимата/ снимки/

Никак не ни се разделя с есенното време , но скоро ще се наложи да извадим най-топлите палта от гардероба си. И най-елегантните, разбира се! Затова решихме да ви представим една селекция от моделите, които ще бъдат актуални през зимата.
Обемните teddy bear палта, в които се сгушвахме още миналата зима, ще бъдат модерни и през този сезон. Сега освен в добре познатите ни светли и бежово-кафяви тонове обаче ще ги виждаме и в по-ярки – като розово и тюркоазено синьо.
Моделите от изкуствена кожа с косъм също се завръщат на модния подиум и отново се открояват сред сивотата на града с по-цветни интерпретации в червено, лилаво или комбинация от няколко нюанса.
Класическото camel палто задължително присъства в зимния ни арсенал от must have неща и елегантно ще го носим с костюм за офиса или с дънки и мокасини през уикенда. Това се отнася и за моделите в сиво, които обаче тази зима бихме избрали в oversize силует за небрежни комбинации с деним и кубинки.
Няма как да не отбележим и присъствието на карето, което също ще виждаме в различни цветове и превъплъщения, с което лесно се превръща в акцент на всеки тоалет, особено ако обичаме по-неутрални и монохромни тонове като бяло, бежово, кафяво или черно.

 

Top