КАТЕГОРИИ

Слави Трифонов продал имот на Филип Киркоров

Слави Трифонов влиза в политиката като собственик на доста имоти. Като председател на политическа партия той ще влезе в Регистъра на лицата, заемащи висши публични длъжности и ще трябва да подаде имуществена декларация пред антикорупционната комисия (КПКОНПИ).
Справка за лидера на “Няма такава държава” в Имотния регистър показа, че Станислав Тодоров Трифонов има сделки на територията на пет служби по вписванията – София, Пловдив, Варна, Плевен и Пещера.
В столицата през декември 2013 г. купува парцел от 1199 кв. м, еднофамилна жилищна сграда с площ 296 кв. м късно на “Арис мениджмънт”. През 2004 г. е купил от 8 собственици парцел широколистна гора от 2446 кв. м. в местност Къси дол. В Плевен през юни тази година Трифонов с майка му и сестра му са продали таван с право на надстрояване на собственици на имот в същата сграда. През юли 2012 той е купил апартамент от 102.97 кв. в града. През септември 2006 г. е купил имоти в село Тодорово.
Продал на Филип Киркоров
Във Варна през ноември 2009 г. Трифонов е купил имот в Св. св. Константин и Елена, който е продал през декември 2012 г. на Филип Киркоров. В Пловдив април 2008 г. е заличена възбрана от частен съдебен изпълнител с кредитор Трифонов и длъжници Александър Стоилов и Папарак медия Александър Стоилов ЕТ върху една осма част от апартамент, а през декември 2010 г. е заличена друга възбрана от ЧСИ върху същия имот. В Пещера през февруари 2009 г. е наложена възбрана върху имот в село Козарско на същия длъжник. Всички тези операции вероятно са част от делото на Слави срещу пловдивския в. “Папарак”.
В луксозния комплекс
Парцели в „Делта хил” са в негова фирма. Купени са от “Седем-осми”, апортирани в “Портос С 2016” Основната фирма на Слави Трифонов “Седем-осми” има няколко вписани имотни сделки. В София през 2007 г. дружеството е продало апартамент от 260 кв. м на бул. “България”, купен година по-рано. През 2007 г. фирмата е купила апартамент от 358 кв. м с три паркоместа и дворно място в кв. “Борово”.
През 2014 "Делта Хил" продава на "Седем-осми" няколко парцела до пернишкото село Кладница. През 2016 г. имотите от луксозния комплекс са апортирани от друга фирма на Трифонов - "Портос С 2016".
Източник: Труд

Top