КАТЕГОРИИ

Веселин Маринов с морско турне в Созопол

Любимецът на българската публика Веско Маринов е част от изпълнителите от културния афиш на Община Созопол, които ще изнесат безплатни концерти за жителите и гостите на морския град.
Веско Маринов ще очаква своите верни фенове на сцената на амфитеатър „Аполония“ на 5 август от 21.00ч. Концертът е с вход свободен, за всеки който иска да се наслади на на неувяхващите му хитове.
Безплатен за посетителите е и концертът на на Райко Кирилов и Станислава Димитрова, който ще зарадва публиката на 15 август от 20.30 часа. Фламенко танцьорите Виолета Барио и Педро Перес ще танцуват в шеметния спектакъл спектакъл „Тайна Страст“ на Еду Вико, който ще се състои на 10 август от 21.00 ч.. Амфитеатър „Аполония“ ще даде сцена от 18.00 ч. на 13 август и на любимото на малки и големи Детско шоу с Богдан Томов.
За любителите на изящното слово и театралните постановки, културната програма на морската община предлага при вход свободен „Чух тъй да те наричат“- постановка Дарий Чавдаров , откъси от пиеси на Уилям Шекспир, която ще бъде представена 1 август от 21.00 ч. в кино салона на НЧ „Отец Паисий 1896“. Созополското читалище ще бъде домакин и на постановката на Слав Бойчев „Ревизор“ на 2 август от 21.00 часа,както и на моноспектакъла на Игор Пехович по текст на Йосиф Бродски „Векът скоро ще свърши“, който ще бъде представен пред созополската публика на 3 август от 21.00 ч.
На 17 август амфитеатър „Аполония“ ще бъде домакин на представянето на третата стихосбирка на Георги Гаврилов „Сините часове“. Той е на 27 години, физик по образование и професия, научен сътрудник в БАН и ще сподели най-съкровенните си стихове.
С това не се изчерпва културния афиш на Созопол, но дотук с безплатната култура.
Жителите и туристите на Созопол ще трябва да си закупят билети, за да гледат концерта на Кристина и Михаил Белчеви, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, рокконцертите на „Подуене Блус Бенд“ с Васко Кръпката и на созополския рокаджия Жоро Мархолев.
Августовската културна програма на Созопол ще завърши със старта на Празниците на изкуствата „Аполония“, които ще продължат до 6 септември.

 

Top Finish