КАТЕГОРИИ

Второто издание на плувния маратон „Свети Никола“ в Черноморец стартира на 1 август

След като първото издание на атрактивния плувен маратон в курортното градче привлече миналата година близо 60 участници, организаторите му от кметство Черноморец се надяват тази година смелчаците да бъдат още повече.
Организираният от кметство Черноморец плувен маратон на името на покровителя на морското градче- Свети Никола ще стартира на 1 август, четвъртък от 8.00 ч. от новото пристанище на града.
Участниците ще бъдат изведени навътре в морето с атрактивния кораб „Есмералда“ и ще трябва да преплуват 1 200 метра от „Биволите“ до Централния плаж.
Последният ден за записване на желаещите да участват е 31.07.2019г. в кметство Черноморец при отговорника Кремена Георгиева всеки работен ден от 8.30 ч. до 17.15 ч. или на тел.0884 95 90 01.
Наградният фонд на кметство Черноморец е 1 100 лева за класираните на първите три места при жени и мъже и поощрителни награди за най- млад и най- възрастен участник.
На първите 30 записали се участници са осигурени рекламни тениски и шапки.
От кметство Черноморец предупреждават, че на всеки участник ще бъде извършен медицински преглед на място, а непълнолетните трябва да представят писмено съгласие от родителите си или настойниците си.

 

 

Top Finish