КАТЕГОРИИ

ТУРНИРЪТ "ЗА КУПАТА НА КМЕТА" НАВЛИЗА В РЕШИТЕЛНА ФАЗА

Завършиха срещите от трети кръг от неделната футболна лига „За купата на кмета“ в Приморско. Кристиян Иванов от Приморско, който играе за „Равна гора“ и Станимир Желев от „Созопол“ са футболистите, оглавили класацията на голмайсторите. След тях на трета позиция е Павел Деспов, също от „Созопол“.
Всяка неделя спортната зала в морския град става арена на футболни емоции, предизвикани от оспорвани срещи в престижната надпревара. За спечелване на купата се състезават осем отбора от Приморско, Ясна поляна, Созопол, Царево и Равна гора. Организатори на петото издание на футболния турнир са Красимир Левтеров и Димитър Николов с подкрепата на Община Приморско. Мачовете ще се играят до края на февруари.
Първият мач от третия кръг се разигра между отборите на „Ропотамо Джуниър“ и „Ахтопол“. Ахтополци успяха да надделеят и да запишат победа с 2:0. В следващата среща „Ропотамо – ветерани“ убедително се наложи над „Царево“ с резултат 7:1 и така оглави крайното класиране след трети кръг. „Равна гора“ претърпя загуба от „Созопол“ с 3:4, а в последната за деня среща „Ясна поляна“ надигра „Приморско“ с 6:4.
Ето и крайното класиране след третия кръг на турнира:
Отбор м г-р т
1.Ропотамо Вт. 3 25-3 9
2.Созопол 3 26-6 9
3.Равна Гора 3 25-9 6
4.Ахтопол 3 9-6 6
5.Царево 3 8-22 3
6.Ясна Поляна 3 8-25 3
7.Приморско 3 6-14 0
8.Ропотамо 3 2-24 0
Голмайстори:
Кристиян Иванов – 9
Станимир Желев – 9
Павел Деспов – 8

Top Finish