КАТЕГОРИИ

Въпреки трагедията, аквапаркът в Приморско продължава да работи

Аквапаркът в Приморско, където вчера стана инцидент, при който пострадаха две 18-годишни момчета, едното от които почина, продължава да работи.
Няколко часа след трагедията входът на аквапарка беше отворен за посетителите на лятното кино, което се намира там.Никой от собствениците не се появи.
Родителите на починалото момче научили за трагедията от негови приятели и веднага тръгнали към Бургас.
„Знаем, че са се сблъскали глава с глава с негов приятел, тука ни казаха, че бил паднал от два метра височина, а той не е паднал, този който бил там, спасител, го награбил там и го изнесъл, може той да го е увредил, всичко е възможно”, разказаха родителите, цитирани от NOVA.
„Младежите бяха на почивка. След инцидента никой не ни се обади. Държахме връзка само с приятелите му. Дори от болницата никой не ни потърси. Опитахме се да се свържем с болничното заведение по телефона, посочен в интернет, но никой не отговори”, добавиха още те.
Инцидентът стана вчера.
Иззети са видеозаписи от камерите в аквапарка, разпитват се свидетели. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Приморско. До късно вечерта в четвъртък разследващи правиха оглед на обекта и събираха показания. Образувано е досъдебно производство.

 

Top Finish