КАТЕГОРИИ

РЗИ казва при какви мерки ще има SPICE Music Festival

При строги мерки за сигурност и безопасност и с ограничен капацитет ще се организира най- очакваното лятно събитие SPICE Music Festival. Той ще се проведе на предварително обявените дати - 7, 8 и 9 август 2020 в Бургас.
Това стана ясно след среща между кметът Димитър Николов и Николай Тодоров, организатор на събитието.
Община Бургас е изпратила писма до РЗИ- Бургас и всички компетентни органи да дадат своите указания за провеждането на събитието, на базата на които да бъде изготвен стриктен план за организация и осигуряване спокойствието и безопасността на посетителите.
Фестивалът освен, че се превърна в любимо събитие на меломаните още с първото си издание, има огромна роля и за бизнеса на града и особено туризма, който е сред най- засегнатите икономически сфери.
Фестивалната зона ще бъде разширена и дори удвоена по размер спрямо миналогодишната, стана ясно още след срещата.
Всички артисти от програмата са в добро здраве, по-голямата част от тях вече са потвърдили готовността си да пътуват до България и правят всичко възможно да организират пристигането си у нас през август. В последните няколко месеца много от тях бяха принудени да се лишат от срещи с публиката си, затова нямат търпение да се върнат на сцената и да зарадват феновете си.

 

Top