КАТЕГОРИИ

Бойко Борисов пак си изтърва нервите

Скандал между журналисти и пиарката на премиера Бойко Борисов - Севдалина Арнаудова, се разгоря по време на брифинга в Министерски съвет тази сутрин. Министър-председателят толкова се разгневи, че публично я заплаши, че ще я изгони.
Разправията започна, след като репортерът от телевизия "7/8" на Слави Трифонов - Станислав Балабанов, който ядоса колегите си в залата с настояване да му се отговори на всички въпроси, наблягайки на този защо са осигурени тестове за коронавирус за всички депутати, а няма за медиците от Спешна помощ.
"Моля ви се, оставете човека, просто ме дразните вие! Който иска, може да си изключи камерата и да не ни гледа. Няма да слушам след това, че някой искал да ме пита нещо и аз, като Радев (президента - б.р.), съм се обърнал и съм избягал", изригна Борисов към другите журналисти и пиарката си.
Тя опита да каже, че иска да обясни нещо, но той не я изслуша:
"Моля те, Севда, седни си на местото, ще те изгоня! Ще те изгоня от залата, ако не си седнеш от местото".
А на нейна реплика, че сама ще си тръгне, отвърна рязко: "Ми, тръгни си! Тръгни си!".
След това Борисов отговори на въпроса и стана да си ходи. На излизане обаче се обърна към журналиста от "7/8", очевидно намеквайки за шефа му, който освен като телевизионен водещ се изявява и като певец:
"Много поздрави! Може да се надпяваме...".
По-късно Севдалина Арнаудова уточни пред медиите, че Тодор Балабанов е пуснат без акредитация в Министерски съвет. Тя напомни, че си има ред за влизане в сградата.

Top