КАТЕГОРИИ

Плевнелиев: Битката през 2021 е между генерала президент и генерала премиер

За генералски сблъсък в следващите президентски избори анонсира президентът на РБ /2012 – 2017 г./ Росен Плевнелиев на днешното Национално събрание- отчет на ГЕРБ в София. Индиректно и без имена посланието му беше за МВР генерала Бойко Борисов и генерала към МО Румен Радев.
От трибуната той поднесе своето приветствие към победителите в местните избори, но случайно или не в края на изказването си насочи вниманието към президентските избори и индиректно каза това, което се очакваше отдавна. А именно включването на премиера Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ в надпреварата за президент на България. Анонсира за генералски сблъсък, за сблъсък както каза Плевнелиев- между демокрацията и популизма. За популизма имаше предвид може би Румен Радев.
Пазете постигнатото, настоя Росен Плевнелиев. Работете за единство, а не за разединение, изтъкна още той. По думите му сега ще ни прожектират генералната битка, която предстои през 2021- между генерала президент и генерала премиер. За него обаче битката е на ценности.

 

Top