КАТЕГОРИИ

Стоян Василев и екипът му- реална алтернатива на статуквото в Приморско /снимки/

С представяне на кандидатът за кмет на община Приморско от коалиция МИР Стоян Василев и екипа му стартира концертът, организиран от коалицията.
Да чуят посланията на Местна коалиция МИР /Политическа партия ВОЛЯ, Политическа партия БЗНС/ бяха дошли много жители на морския град. Хора, които вярват и ще продължават да вярват, че Приморско може да бъде силен град на свободни хора, който да предоставя на гражданите добри доходи, качествено здравеопазване и образование, социална равнопоставеност, сигурност, възможности за развитие на силна икономика и конкурентноспособен туризъм.
Екипът на Местна коалиция МИР бе представен пред жителите на Приморско като пръв на сцената излезе кандидатът за кмет Стоян Василев. Той бе посрещнат с аплодисменти от присъстващите на събитието. Той е завършил английска гимназия, колеж по туризъм, защитил магистърска степен в Софийски университет негова гордост и постижение са двете му прекрасни дъщери. Познат на всички в Приморско като бизнесмен, ресторантьор, строителен предприемач и един от жителите на красивия Приморско, който милее за града си и работи за неговия просперитет.
На второ място в листата на Местна коалиция МИР е Златина Величкова, която е настоящ общински съветник, родом от град Китен. Тя е вишист икономист специализирала, съдебно- счетоводни ескпертизи, магистър по финанси и сертифициран вътрешен одитор в публичния сектор. Работила е в Община Приморско, а по настоящем гл.счетоводител в ДЛС Ропотамо. Златина Величкова е омъжена е с две деца.
След нея на сцената бе представен Илия Петков, също настоящ общински съветник, втори мандат. Притежава висше образование – бакалавърска степен по туризъм.Женен е с две пораснали деца и внучка.
С аплодисменти бе посрещнат и следващ в листата за общински съветници- банкерът Пламен Иванов.Той е управител на банкови офиси повече от 16г., има висше икономическо образование степен магистър, но най голямото му богатство е семейството, той е горд баща на три деца.
Представен бе и инж. Християн Желязков. Той е с висше образование - строителен инженер, семеен с две деца, работи по специалността си цял живот. Работил и в Община Приморско, а по настоящем работи като инж. към ВИК началник Деревация Ясна Поляна.
На шесто място в листата за общински съветници на Местна коалиция МИР е Кирил Станков. Той е семеен с две деца и повече от 15 г. развива бизнес на територията на морската община.Всеки го познава от кафене "Джонито", един от гражданите на Приморско, който вярва, че общината може да се развива с по-бързи темпове.
Пред своите съграждани застана и Събка Илиева Костова, която е с висше икономическо образование. Тя е жената, която вече 19г. главен счетоводител във фирма Гала Трейд ООД една от водещите в региона. Семейна е с едно дете.
На осма позиция в листата за общински съветници е Виолета Кирякова, позната като една от танцуващите "перли" на Приморско. Усмихната и позитивна Виолета е щастлива баба на внуче.
На сцената излезе Димитър Магриотов, родом от Ясна Поляна, но женен в Ново Паничарево, той е семеен с три деца. Пенсионер от полицията, който продължава да работи и се опитва да развива бизнес в Ново Паничарево където и живее.
Следващият в листата за общински съветници на Местна коалиция МИР е Станимир Николов- семеен, баща на две пораснали деца. Развива частен бизнес на територията на общината. Това е човека, който може да разработи всеки бетонов възел, защото работата не го плаши.
В екипа на Стоян Василев е и един запален риболовец- Стоян Войнов. Той се занимава с частен бизнес, семеен с едно дете.
На дванадесето място в листата е Тошка Костова ,с висше образование, работила като главен счетоводител в село Веселие и по настоящем заема същата длъжност в почивна база. Тя ще се явява на местните избори, както за общински съветник, така и за кмет на село Веселие.
На сцената пред жителите на Приморско излезе и Катя Вълчева- жената, която за четири години като кмет успя да преобрази Китен и да го превърне в предпочитана туристическа дестинация. Тя е избора на Местната коалиция за кмет на град Китен.
Всички те- кандидатът за кмет Стоян Василев и екипът му застанаха с лицата си, авторитета и професионализма си пред жителите на Приморско, водени от убеждението, че материалното благосъстояние на хората, живеещи в родния град или село, трябва да бъде подобрено, а скъсаната връзка между настояще и бъдеще в община Приморско – възстановена. Надяват се, че младите хора могат да бъдат върнати със помощта на една добра икономика създаваща поминък с целогодишен характер.
Своята визия за Приморско представи пред публиката кандидатът за кмет на община Приморско Стоян Василев. Той призова своите съграждани и жителите на община Приморско да преборят страха от статуквото и да го последват в битката му за едно по- бързо развиваща се община с модерен и целогодишен туризъм, с грижа за възрастните и с отговорност към младите, с респект и уважение към знаещите и можещите,чиято енергия е важна за промяната и просперитета на община Приморско.
Специален гост на събитието бе председателят на БЗНС Николай Ненчев, български политик и бивш министър на отбраната. Той застана пред жителите на Приморско в подкрепа на местната коалиция и неговите емоционални думи докоснаха сърцата на присъстващите. Вдъхновен от паметника на Васил Левски в центъра на Приморско, той поздрави присъстващите, затова че са преборили страха от статуквото и са готови да подкрепят хората тръгнали да работят за благото на жителите на община Приморско. " "Трудно е да се пребори статуквото, но да не би на Васил Левски да му е било лесно?! Апостола на Свободата е бил воден от една голяма кауза- свободата на народа си. Със същия плам и устрем пред вас са и хората, за които община Приморско е житейска кауза." , заяви в словото си Николай Ненчев и призова всички да се обединят и да гласуват с бюлетина №67, за да могат заедно да направят повече за община Приморско и за добруването на жителите й.
Присъстващите аплодираха Николай Ненчев, който заедно с кандидата за кмет Стоян Василев и кандидатите за общински съветници от Местна коалиция МИР се присъединиха към публиката и заедно се насладиха на концерта, с който завърши събитието.

Top