КАТЕГОРИИ

Карнобат помага на Даримир

Малко неща могат да обединят хората, но в Карнобат това се случи. „Да върнем усмивката на едно карнобатско дете“ е мотото на кампанията, около която се обединяват хората от Карнобат. Кампанията си поставя за цел да бъдат събрани средства за лечението на тригодишния Даримир, който води борба от раждането си с детската церебрална парализа.
Смелото момче е преминало през много рехабилитация и консултации със специалисти и специалистите му препоръчват вливане на стволови клетки. Изследванията вече са направени, а за да бъде извършена манипулацията в турска клиника, са необходими 19 000 долара.
Събирането на сумата е невъзможно за семейството на момчето и затова родителите му и техните приятели се обърнаха със зов за помощ към хората с добри сърца в Карнобат и в цялата страна.
„Да дадем шанс на Даримир да проходи и да изживее своето детство!!! – е призивът, който те отправиха преди няколко дни. Сумата, събрана за една седмица е 1600 евро в Хелпкарма и 400 лв. в дарителската му сметка!
Всеки, който иска и може да помогне на Дарко, може да го направи през ХелпКарма https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-darimir-338 или директно в неговата дарителска сметка
Bic код UBBS BG SF
номер на сметка BG52UBBS80021068899940
титуляр: Даримир Тодоров Славов.

 

Top Finish