КАТЕГОРИИ

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ:>>>

Безплатни атракции за имениците на 15 август в Бургас

На 15 август всички именици могат да посетят безплатно няколко бургаски атракции, съобщиха от община Бургас.
От местната управа канят всички, носещи името Мария и неговите производни имена, да дойдат и отпразнуват имения си ден в града. Жест към тях ще бъде осигуряването на безплатен достъп до живите изложби на аквариумни риби и пеперуди, както и до всички музеи в града.
Те ще бъдат допуснати без входна такса в изброените места като за целта е нужно да покажат на входа своята лична карта, с което да удостоверят, че наистина празнувате имен ден на тази дата. Всички придружители заплащат такса. Жестът е само към имениците.
Ето и повече за безплатните атракции:
* Изложбата "ЗА-РИБЯВАЩО" се намира в Културен център "Морско казино". Тя съдържа красиви екзотични риби, експонирани в 29 аквариума. В живата изложба са включени над 60 вида риби от всички познати океани и морета.
* Изложбата с живи тропически пеперуди ще откриете в експоцентър "Флора" в Морската градина на Бургас. Те се излюпват на място от какавиди, които също можете да разгледате там.
* Регионален исторически музей - Бургас ще ви очаква с всичките си 4 експозиции: Археологическа, Историческа, Етнографска и Природонаучна.

Top Finish