КАТЕГОРИИ

Кино под звездите на Аква Калиде

Вечерите на българското кино под звездите край Акве Калиде продължава и тази седмица. Ред е на един динамичен екшън с българска връзка. Той е дело на режисьора Милош Аврамович. Прожекцията ще бъде днес, 25-и август, от 21:30 часа. Осигурен е извънреден градски транспорт от туристическия комплекс след 23.30 часа.
Лентата “Южен вятър” е обявен за филм № 1 на Сърбия. Копродукцията Сърбия-България, в която ще видите актьорите Ивайло Захариев, Драган Белогърлич, Христо Шопов, Йована Стоилкович, започва с българска сватба в погранично село.
Актьорът Милош Бикович, известен на българската публика от руския сериал “Хотел Елеон”, тук се превъплъщава успешно в образа на лошото момче Петър Мараш, което обаче още не е изгубило мечтите и принципите си. В живота на Петър Мараш - член на белградската автомобилна мафия, нещата започват да се нареждат.
Той напуска дома на родителите си и се мести в нов апартамент с приятелката си София. Член е на клана, ръководен от опитния бос, известен като “Царя” и всичко върви добре. Работата се върши гладко, парите стигат за всички и си нямат проблеми с полицията. Всичко ще се промени, когато Мараш открадва грешната кола и влиза в конфликт с прословут нарко клан.
Таксата за вход е 5 лв. Билети можете да закупите от ТК “Акве Калиде”, ТИЦ - Часовника, Автогара ЮГ и Магазия 1. Филмът не се препоръчва за лица под 14 години.

Top Finish