КАТЕГОРИИ

Радост в к-с "Меден рудник"

За празнични дни, започващи в петък – 26.04.т.г. двете пътни платна на единствения път към и от ж.к. „Меден рудник“ – бул. „Захари Стоянов”, ще бъдат отворени, като целта е облекчаване на трафика към най-големия бургаски комплекс. От днес вероятно ще бъде отворен и бул. „Проф. Якимов”, по който все още се нанасят последните пътни маркировки.
Засилените полицейски проверки в Бургаска област, както на скоростта, така и на други нарушения на Закона за движение по пътищата, са само част от мерките за осигуряване на безопасността по Великденските празници, заяви на нарочен брифинг комисар Неделчо Рачев – началник отдел „Охранителна полиция и КАТ” при ОДМВР – Бургас.
Контролът за употребата на алкохол, наркотици и неправоспособност на водачите също ще е засилен, като движението на камиони над 12 т. по автомагистрала „Тракия“ ще бъде ограничено днес и в понеделник - на 29.04.т.г. с цел облекчаване на пътния трафик. Подобно ограничение в същите дни ще е в сила и пътните отсечки – Бургас – Резово и Малко Търново – Бургас – Варна – Дуранкулак.

 

Top