КАТЕГОРИИ

Борисов да почерпи

Борисов трябва да почерпи за този компромат, той постигна обратен ефект, затъмнява скандали. Тук секат на воля, там замърсяват водата, тук тя изтича. Да му имам проблемите на Борисов, заяви социологът Кольо Колев.
Има едно хубаво момиче. Някой богат човек е ангажиран. Това е, което се вижда от публикациите за „Къщата в Барселона“. Къде е връзката с Борисов? Дори и да има, той трябва да си плаща своите масрафи. Единствен проблем е, ако плаща държавата. Може да има сигнал за връзка с Борисов. Това каза социологът Кольо Колев по НТВ.
Той даде всичко от себе си, за да брани премиера. Борисов трябва да почерпи за този компромат, той постигна обратен ефект, затъмнява скандали. 
След това пак се впусна в опорката за „момичето“: Има красива жена, манекенка с извънбрачно детенце. И какво? Това привлича внимание. Маце готино. Наистина е хубаво мацето. Къде е прането на пари?! Има политически опит за удар върху премира. Съмнявам се, че това е работа на президента. Някоя партийка не си е свършила работа. Има много опозиционни партии. Големият проблем е тоталната некадърност на администрацията. Кризи непрекъснато.

Top