Утре отново ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността, главно над Западна България. През деня ще се появи юг-югозападен вятър, в Източна България до умерен, и дневните температури ще се повишат, по-съществено в планинските райони. 

Вижте обходния маршрут

Ограничено е движението по автомагистрала Тракия при км 165, в района на Плодовитово в посока Бургас, поради изтеглянето на аварирал тежкотоварен автомобил.

Николай Тишев коментира предложенията в бюджета, направени от самия него заедно с колегите му Петър Кънев, Тодор Байчев и Димитър Стоянов, във връзка с ремонта на пътя Малко Търново-Царево.

Въпреки застудяването, което началото на седмицата ни донесе, до уикенда се очаква затопляне на времето. На места живакът може да стигне до 20 градуса. 

Само днес в София температурната амплитуда ще скочи от -8 градуса на 10 градуса. Тези крайности са нормални за сезона, настоя синоптикът Георги Рачев в студиото на "България сутрин".

Изграждането на газовия хъб "Балкан" до Варна и на газовите връзки в региона бяха обсъдени в Белград от лидерите на България, Сърбия, Гърция и Румъния, предаде БНР.

Премиерът Бойко Борисов обясни, че за свързването на четирите пристанища - Солун, Кавала, Бургас и Варна, със скоростна железница ще се търси, освен европейско финансиране, и инвестиции от Китай.

Страница 1 от 219