Имот на издателя Иво Прокопиев в местността Буджака в Созопол е запориран от Бургаския окръжен съд по искане на Комисията за отнемане на незаконно имущество.

Това е станало още в края на ноември, показват данни в Имотния регистър.

На стадиона в Черноморец започва футболен турнир в памет на 16-годишния Костадин Джардов, който загина на пешеходна пътека на пътя Бургас-Созопол, съобщи БНР. 

Клубът „Свети Никола“, където е тренирал футбол Костадин, организира съвместно с Община Созопол турнира, каза треньорът на тима Тихомир Ангелов: 

На двете платна на кръстовището до с. Атия  са поставени модули на обезопасително съоръжение тип ”шумяща” маркировка, които стряскат шофьорите с невъобразимия си шум, който издават при досега на губите с пластмасовите ленти.

НЧ „Отец Паисий” в Созопол организира представяне на стихосбирката „Непоискани дълбини” на младия бургаски поет Динко Динков на 28.11.2017г., вторник от 17.30 часа във видеоклуба. Поетичното събитие е посветено на наближаващия празник на моряците и рибарите Никулден,

Община Созопол кани жителите на града да се включат в конкурса „ Коледен Созопол” за оригинална външна  празнична украса. Конкурсът се провежда за втори път и цели морският град да посрещне новогодишните празници украсен и с настроение.

Страница 1 от 53