Полицаи написаха 66 акта, наложиха 60 глоби с фишове

За времето от 14 до 21 ноември на територията, обслужвана от Районно управление – Несебър е проведена специализирана полицейска операция чрез прилагане на «широкообхватния контрол», като са проверени общо 215 МПС и 299 лица. 

Другият водач се движел по правилата, но пък бил пиян

На 16 ноември в 10.15 ч. на пътя Бургас – Варна, в района на 196-ти км, условията на десен завой по мокра пътна настилка, л.а. «Фолксваген Голф», управляван от 75-годишния П.С. от с. Приселци, навлиза в лентата за насрещно движение.

На 9 ноември в 22.20 ч. на кръстовището на несебърските улици „Хан Крум“ и „Струма“, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Кади“, управляван от 30-годишната руска гражданка И.П., временно пребиваваща в Слънчев бряг, като констатирали, че шофира след употреба на алкохол с концентрация - 2.06 промила. 

На 10 ноември в 00.05 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за пожар, възникнал в казино, разположено в близост до хотел „Барсело Роял Бийч“. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. 

В момента принудително се премахва култовият рокерски бар BBQ Rock Food & Pub "ROUTE 66" в Слънчев Бряг. Това съобщи за burgasdream.com читател на сайта ни.

Заведението РУТ 66 се намира на около 50 метра от Ресторант "4 You", станал иввестен със стрелбата срещу Митьо Очите.  

Страница 1 от 53