Вижте виртуозните изпълнения на инструкторите на ледената пързалка в Бургас /видео/

Ледената пързалка на площад "Тройката" работи от днес, 6 декември. 

Съоръжението бе замразявано в продължение на едно денонощие, за да може да посрещне първите си посетители в безупречен вид.

В момента на пързалката изпълняват виртуозни фигури инструкторите. 

Допускат се групи до 100 души от съображения за безопасност, от 10.00 на всеки два часа - в 12, 14, 16, 18 и последно в 20 часа. 

Пързалката разполага с 200 чифта кънки различен размер. Карането ще е 60 минути, а в промеждутъците ще се извършва почистване, полиране и допълнително замразяване, тъй като температурата на въздуха е сравнително висока.   

Стандартната цена за ползване на ледена пързалка за посетители над 18 годишна възраст е 5.00 лв. за един час и наем на кънки 4 лв. за един час. За посетителите от 10 год. до 18 год. възраст и за студенти, таксите за ползване са 3.00 лв. входен билет за един час и наем на кънки 2.00 лв. за един час. За най – малките посетители под 10 год. възраст таксите за следните: 2.00 лв. входен билет за един час и наем на кънки 2.00 лв. за един час.

Предвидена е и такса за предплатен абонамент, включващ 10 сесии, като таксата отново е съобразена с възрастовата граница на посетителите.

Текст, снимка, видео: Ирина Генова

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови