Без да има характер на международна организация, форумът „16+1" излъчва силни сигнали на стабилност, добронамереност, сътрудничество, търсене на общи подходи и решения, посочи министър-председателят Бойко Борисов в Будапеща, цитиран от пресслужбата на Министерския съвет.

От 1 декември 2017 г. отпада необходимостта от визи за българските граждани, които планират пребиваване в Канада до 6 месеца с цел туризъм, бизнес или гостуване. Българите, които пътуват със самолет до Канада ще трябва да получат предварително одобрение

Близки на покойния трикратен олимпийски, световен и европейски шампион Наим Сюлейманоглу искат да открият неговата първородна дъщеря - японка, на име Наоми Мори 

Гръцките власти не могат да спрат насилието на анархистичните групировки. Техните членове извършван нападения срещу полицейски постове, безнаказано громят сградите на държавните и обществените организации, редакции на вестниците.

Прокуратурата разследва причиняване на телесна повреда на български гражданин, от служители на пункт Хамзабейли в района на ГКПП – Лесово, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Страница 1 от 100