Народният представител от ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева ще има приемен  ден на 18 декември 2017 г. (понеделник). Началният час е 11.30 ч. Срещите ще се проведат в офиса на партията е ул. "Конт Андрованти" 5.

Записвания се правят на  място или на телефон: 056 81 90 40.

„За съжаление в бюджет 2018 липсваха т.нар. политики. Прави впечатление, че се наливат пари в нереформираните системи”. Това коментираха народните представители от ПГ на „БСП за България” Петър Кънев, Николай Тишев и Тодор Байчев на пресконференция днес.

Народният представител от ПГ на „БСП за България” Николай Тишев организира приемна за жители на Бургас на 12-ти декември (вторник) от 10:00 ч. Срещите ще се провеждат в ОбС на БСП-Бургас (ул. „Фердинандова” 60).

Присъстващите ще имат възможността да зададат своите въпроси, мнения и предложения, свързани с развитието на града и общината.

Председателят на Постоянната комисия по туризъм към ОбС – Бургас Живко Табаков ще има приемен ден за граждани в централата на „Движение България на гражданите“ – Бургас (улица „Фердинандова“ 2 Б).

Живко Табаков е член и на Постоянната комисия по международно сътрудничество, оперативни програми и неправителствени организации.

За втора поредна година Младежката организация на „Движение България на гражданите” в Бургас дава старт на коледната си благотворителна инициатива под надслов „Дар до сърце”. Този път кампанията цели събирането на българска художествена литература, която ще бъде дарена на неделно училище „Св. Св. Кирил и Методий” в Малта.

Страница 1 от 166