Котаракът Румен е блогър на годината, стопанка му е бургазлийката Наталия

Най-известният български котарак в социалните мрежи е отличен с титлата „Блогър на годината“, съобщи bTV.

Румен е британец, зодия овен. Обича да преяжда с лаврак. Представя се в публичното пространство като „Тигъра на седемте кюфтета” и пише редовно във фен-страницата си, която има хиляди последователи.

Той ни покани в дома си, за да ни запознае и с неговата стопанка, или по-известна като Ч.Т. – чистачът на тоалетната на Румен – това е Наталия. „Родом съм от Бургас. Здрасти, мамо! Завършила съм архитектура, работила съм интериорен дизайн. От моите неща  могат да се видят – фасадата и интериора на Малък градски театър”, разказва Наталия.

Идеята за фен-страницата дошла, когато тя осъзнала, че в личния й профил има снимки само на британеца. „И реших, че това няма как да продължи така. И си го отделих в друга страница – да си се излага там на воля и да си разлива акъла, а пък аз да си водя моя мизерен личен живот на моя си профил”.

Така Румен набира популярност заради цветните си истории и още по-цветния си език. „Неговият глас в моята глава фъфли. Мдам. Правописът му е отвратителен, той не ползва пунктуация, не схваща етимологията на думите, бърка м с н, б с г, ама хич не му пука. Прави го със самочувствие и хората му прощават”, допълва Наталия.

За петте си месеца съжителство, Наталия вече е приела ролята на подчинена. Тя е категорична, че вкъщи командва той и се съобразяват изцяло с неговия режим.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови