Ръководителката на детските формации, странджанската народна певица Златка Ставрева получи грамота и плакет

Детските фолклорни формации „Нестинарче“ - Царево и „Урдовиза“, Китен, община Приморско, взеха участие в Първия международен фестивал „Зимни традиции и обичаи“ в Румъния, провел се на 9 и 10 декември в Сачеле, окръг Брашов. 

Проф. д-р Георги Чалдъков се удостоява с отличието "Ключът от кулата" на Община Бургас за неговия изключителен обществен принос не само в България, но и по света за развитието на науки като анатомия, хистология, хистопатология, липидология, адипобиология и невробиология.

Това ще стане утре по време на тържествено заседание на Общинския съвет в Бургас.

Арттерапия за осъдените предлага Бургаският апелативен съд от днес до края на седмицата. Чули присъдите си обвиняеми, могат да отидат да се разтушат с картините на художника Румен Радев, които са изложени в една от залите на  съдебната палата. 

Легендарният френски изпълнител с арменска кръв Шарл Азнавур получи почетния знак на община Бургас и бургаска шлагерна музика. Бургаският зам.-кмет д-р Лорис Мануелян не само чу на живо концерта

Без млечни продукти, 3 литра вода, ескфолираща четчица и упражнения

В Лос Анджелис, където живее, Теди лесно може да бъде объркана с холивудска знаменитост, но с гордост споделя, че красотата й се дължи на факта, че е българка.

Страница 1 от 103