КАТЕГОРИИ

СОЗОПОЛ И ЧЕРНОМОРЕЦ ПОДКРЕПИХА КАУЗАТА НА УМБАЛ БУРГАС

Жителите и служителите на Община Созопол и кметство Черноморец събраха близо 80 торби и контейнери с пластмасови капачки за кампанията на УМБАЛ – Бургас. Кампанията на Бургаската болница цели да подпомогне закупуването на животоспасяващо оборудване за бебета – специализиран реанимобил за недоносени новородени и деца до 3 години, който да обслужва населените места в област Бургас.
Кампанията за набиране на пластмасови капачки е от началото на лятото и в нея се включиха и гости на двата града, които дариха големи количества.
Радвам се, че се включихме в тази благородна кампания, която обединява всички нас. Убеден съм, че заедно можем да постигнем всичко. Благодаря на всички граждани и гости на града, които се включиха в кампанията“,заяви кметът на град Черноморец Добри Добрев и допълни, че кампанията ще продължи,като в кметството ще бъде поставен контейнер за пластмасови капачки.
Изключително активни бяха и служителите от общинска администрация в Созопол, които за пореден път се включват в благотворителната кампания на УМБАЛ Бургас, като в предходната кампания събраха капачки за закупуване на кувьоз, а сега се включиха в набирането им за закупуване на специализиран реинимобил.
Събраните в Созопол и Черноморец капачки бяха предадени на УМБАЛ – Бургас в края на миналата седмица.

 

Top