КАТЕГОРИИ

Орлин Павлов решен да омае бургазлии

След като Орлин Павлов обра овациите на публиката в София и Пловдив, е ред и на Бургас. На 13 октомври в Държавна опера - Бургас е третата спирка от националното му турне “Още малко…”.
Качествената музика и емоция на 13 октомври са гарантирани. На сцената заедно с Орлин Павлов ще излязат десет от най-добрите български музиканти.
Изпълнителят с покоряваща усмивка и завладяващ глас ще представи за първи път пред бургаските си почитателите новата компилация, която също носи името “Още малко...”.
Тази събота Орлин Павлов ще подари на публиката едно много лично и докосващо преживяване. Певецът обещава концерт какъвто не е правил досега в Бургас. Ще изпълни най-емблематичните си хитове и обичани от всички парчета, както и чисто нови песни от албума.
Дългоочакваният първи самостоятелен албум е резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика, за да бъдат споделени с феновете. В него са включени 21 трака - 9 чисто нови парчета с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с много настроение и познатите и любими хитове на певеца, някои от които с нови аранжименти. Дебютният албум носи името на едноименната песен “Още малко…” и по думите на Орлин е събрал, още малко любов, още малко приятелство, още малко емоция, още малко от неговата музика.
Част от талантливите музиканти, които участват в създаването на албума, са Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов. Специално участие има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и естествено страхотният Живко Петров, с песента „James Bond“, създадена преди години. Впечатляващите и докосващи душата аранжименти на част от песните са дело на Боян Ангелов, Боян Христов, Борислав Бояджиев – Борче и самият Орлин Павлов. Текстове са на: Росен Кукошаров, Гери Турийска, Боян Христов, Дони Василева, Любо Киров, Графа, Владо Михайлов.
От 1-ви октомври първият самостоятелен албум на Орлин Павлов e на пазара и е в продажба в разпространителската мрежа.
Следващите дати от националното турне на Орлин Павлов “Още малко...” са: Варна - 15 октомври във Фестивален и конгресен център и 20 октомври - ДКС “Васил Левски” във Велико Търново.

 

Top