КАТЕГОРИИ

ОТ СОЗОПОЛ ТРЪГВА ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА „АЗ СЪМ БЪЛГАРКА“ /СНИМКИ/

Втори ден Созопол ще бъде арена за уникални снимки , с които фотографът- родолюбец Радослав Първанов стартира Втората част от Националния проект „Аз съм българка“- Продължението. Емблематични и култови природни , исторически и културни места са сцена на неговите авторски снимки с красивата Яна, едно от 20-те момичетата, които с неподправената си красота, очарование и автентичните си носии правят този патриотичен проект ункален.
Впечатлен от красотата на Созопол, гостроприемството на неговите жители и пленен от атмосферата на хилядолетния град, Радослав Първанов обмисля да изработи специална изложба за Созопол, като част от Националния проект „Аз съм българка“.
Родолюбец от Габрово е на път да създаде нова карта на родината, съставена само от млади българки, обичащи традициите и историята. Радослав Първанов вече започна продължението на уникалния си проект „Аз съм българка”. До момента в изложбата му, която обикаля страната и чужбина, участват 20 момичета, снимани на 37 места из България.
Созопол е едно от избраните кътчета на Родината, което ще бъде представено в общата експозиция.
Днес, родолюбивият фотограф продължава снимките в Созопол, като част от тях ще бъдат направени и в Замъка в Равадиново,където тази вечер от 18.00 ч ще бъде представен проекта пред посетителите на атракциона.
Изложбата „Аз съм българка“ ще гостува в Замъка в Равадиново 10 дни, за да могат повече посетители- българи и чужденци, да се дкоснат до красотата на българката и непреходната сила на българския дух.

 

Top Finish