КАТЕГОРИИ

Турнир събира млади несебърски тенисисти

На 2 и 3 февруари на кортовете на ТК "СА Несебър" ще се проведе отборен турнир, в който ще участват най-добрите момчета до 10-годишна възраст. Децата, капитаните и родителите ще се забавляват заедно по време на състезанието. Организатори на надпреварата са Българска Федерация по Тенис, МЦ "Оксиком" и ТК "СА Несебър".
В турнира ще вземат участие 16 момчетата, които ще бъдат разпределени в четири отбора. Тимовете ще носят имената на младите изявени световни тенис звезди (Зверев, Циципас, Чорич и Шаповалов). Всеки отбор ще бъде ръководен от капитан, който по време на турнира ще подкрепя определения му чрез жребий отбор. Избраните капитани са Бранко Аврамовски, Мартин Захариев, Стефан Пантов и Марин Атанасов.
Първи критерий за прием в турнира е ранглистата до 12 г., за момчета, родени през 2009 г. Втори критерий е класирането на момчетата, родени през 2009 г. на Мастърс турнира до 10 г. през 2018 г.
ТК "СА Несебър" разполага с 3 червени корта, покрити с балонна конструкция, намиращи се в курортен комплекс Слънчев бряг.

Top Finish