КАТЕГОРИИ

Виното на Вила Атика- дар от боговете

Една от фирмите – участнички в бизнес изложението „За туризма от А до Я“, която впечатли посетителите и привлече интереса на ценители и винолюбители е бутиковата изба „Вила Атика“.
Винарна Атика не е обикновена винарна, това е преди всичко традиция и качество. Тя е разположена в полите на Странджа и влага във вината си духа на приказната планина. Запалени от общата страст към виното, екипът на винарната с впуска в това приключение и създава вина с характер, подсилващ красотата на региона.
Вината на винарна Атика следват отколешните български традиции като съчетават чисти техники и качествено производство. „ Главната тайна на нашия майсторлък е особеното отношение към гроздето и виното“, сподели за Burgasdream.com технологът Димитър Славов. Винаги трябва да помним, че имаме работа с живо същество. Затова и отношението ни към него е нежно и с внимание, допълва Славов.
Богатството и разнообразието на българската природа помага на винарна „Вила Атика“ да създава богат асортимент вина : Шардоне, Шардоне- резерва.Мускат, Розе-Каберне Совиньон, Кабрне Совньон- резерва, Вино Ново и др. Вината се произвеждат от отбрано грозде, отглеждано по склоновете на югоизточна Българя, а точно този район е най- подходящ за винопроизводство.
Участието на винарната в изложението „За туризма от А до Я“ бе повече от успешно, те спечелиха нови приятели и партньори. Това именно е и целта на най- мащабното единствено бизнес изложение на Южното Черноморие, насочено към туризма, заяви в края на бизнес форума собственикът на фирмата- организатор Нанивантрейдинг Стоян Георгиев.
Изложението „За Туризма от А до Я“ 2019 се проведе за седма година в Слънчев бряг, за втора година в Созопол и за първи път в Бургас. Над 50 фирми от цялата страна представиха най- новите си продукти, насочени към туристическия бизнес.

 

 

Top