КАТЕГОРИИ

Руските вещици проклеха враговете на Путин

Руската окултна организация "Империя на най-силните вещици" проведе специален обред в подкрепа на Русия и лично на президента Владимир Путин, съобщава изданието "Настоящее время".
Магьосниците на империята са решили, че руския президент, въпреки че получи 77% от гласовете на последните избори, се нуждае от подкрепата на магическите сили. Затова на 5 февруари, от всички краища на Москва с таксита и метро пристигнаха няколко десетки жени, практикуващи магия и наричащи себе си вещици.
"Който слуша и не слуша, който вижда и не вижда, който е бил, е и ще бъде, думите ми няма да се забравят – възвиси се, величие на Русия, проправи пътя на Владимир Путин чрез моето слово". Това е едно от заклинанията, изречени от тях по време на церемонията.
"Величието на Русия и коронясването на Русия, която ще съживи и вдигне цялата земя. Наистина! Наистина!", повтаряли вещиците.
По време на ритуала не са използвани портрети на руския президент и други окултни действия - само черни плащове и книги в ръка, отбелязва изданието.
Алена Полин, потомствена вещица и основателка на "Империята на най-силните вещици" обяснява, че обредът се провежда за благото на Русия, а президентът е най-важният човек в страната.
Юлиана Золотницкая е уверена, че "ние трябва на всяка цена да подкрепяме правителството и на първо място Владимир Владимирович Путин".
"Обстановката в страната е тежка, ние искаме да подкрепим президента със силите, които владеем", казва вещицата Ирина. На въпроса защо е тежка обстановката и с кого се бори Путин, тя отговаря: "С всеки, който го напада. И ние искаме тези зложелатели да замълчат".
Към зложелателите и враговете на руския президент вещиците отправят специално проклятие:
"Който със зло идва при нас, който със зло си отива, който вреди и говори лошо, на векове вечни и безконечни - проклети бъдете, врагове!"

 

Top