КАТЕГОРИИ

За 10 години във властта някои хора се изчерпиха

Живко Тодоров,кмет на Стара Загора и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, коментира стрес тестовете на кметовете, които в неделя започна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
"Със сигурност ще има промени по места. Трябва да се правят промени в организациите, но не трябва да има автоматично разпускане на цели организации, защото това не би било правилно. Трябва да се извади най-доброто от всеки един регион, да се види кой носи доверието на хората и всъщност той да бъде начело на тези организации, които по някакъв начин са показали по-слаби резултати в тази кампания. След като има слаби резултати - означава, че има някакви проблеми", обясни той.
От 10 години сме на власт и някои хора вече се изчерпиха, просто натрупаха рутина. Това каза пред bTV депутатът от ГЕРБ и председател на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова.
Според Стоянова Цветанов е свършил своята работа по време на европейските избори. По думите ѝ той е "прекрасен организатор, но незаменими хора няма".
"Не Цветан Цветанов, а ГЕРБ спечели изборите. Бойко Борисов беше уникален на тези избори, защото излезе на терен", добави Стоянова, напомняйки за ежедневните обиколки на премиера в страната по време на кампанията. Те бяха излъчвани на живо в профила му във "Фейсбук", като и този уикенд той продължи да обикаля различни населени места.

Top