КАТЕГОРИИ

Бойко Борисов набелязал свой наследник в ГЕРБ

Няма да подавам оставка, няма за какво, категорично заяви Бойко Борисов. Ние сме от трите държави инициатори да има общ европейски главен прокурор, похвали се той. Опонентите му искали да си припишат този позитив.
Премиерът е доволен от проверката на имоти в чужбина и на офшорните сметки на властта. Показвали къщата на негов познат в Барселона и приписвали, че е негова. Не мога да му кажа продай си къщата, защити се премиерът.
За бизнеса на братовчедите той каза:" Ние сме сложна рода". С едните братовчеди не си говорели 30 години, само си махали. С другите не се виждали 40 години. Двама братовчеди съм ги бил, затова не си говорим, разказа Бойко Борисов. Двете баби се караха за една помпа и аз набих двамата братовчеди, изтъкна той. Роднините му не приватизирали външно търговски дружества. Имам къща в Банкя, там съм живял, там живея и там ще умра, увери министър-председателят.
Ще има оставки, колкото трябва, закани се премиерът по телевизията. Моята битка не е да си връщам партията, защото аз съм я създал, изтъкна той. Грижата му е как партията да е същата без Борисов. Вече виждал свой наследник в партията. Име няма да посочи, за да не се избият, както се изрази.
Това е като футболен тим, днес си звезда, утре си резерва, анализира премиерът. Омразата изяжда първо отвътре, това послание отправи Бойко Борисов към опонентите си.

Днес премиерът Бойко Борисов е на посещение в Бургас.

Top