КАТЕГОРИИ

Митинг в Бургас в подкрепа на четиримата граничари

Организация за Закрила на Българските Граждани‎ /ОЗБГ/ организира митинг в подкрепа на четиримата граничари: Михаил Цонков, Николай Петков, Николай Костов и Живко Петков.
Подкрепата за четиримата герои, които защитиха Родината от турските бракониери ще бъде изразена на митинга, който ще се проведе на 16.10. 2018 г. /вторник/, пред сградата на Съдебна палата ,в центъра на Бургас.
Турската държава отново притеснява нашите момчета, а родните институции и управляващи са готови да ги изтъргуват с турските поробители.
Те ни защитиха, когато беше нужно, а сега трябва и ние да ги защитим. Очакваме всеки един свободен по това време да дойде за 1 час и да окаже нужната подкрепа на своите събратя българи, призовават от ОЗБГ.
Техният призив е отправен и към други градове. „Българи от други градове също да се организират и на същата дата в същия час, във всеки един град, където има Съдебна палата, да се направи митинг в подкрепа на тези достойни българи. Това ще е ясен сигнал за турските поробители и слугуващите им родни управници, че няма да дадем тези момчета да станат курбан!“, се казва в обръщението на организацията.

 

Top