Палежи на две катафалки провокираха акцията на МВР

Икономическа полиция започна проверка на частните погребални агенции в Бургас, съобщи 24 часа. Тази сутрин 5 екипа на полицията влязоха е петте траурни фирми, които работят на територията на града.

Трима търговци на нелегален тютюн и цигари са били изловени от полицията в Бургас.

На 12 декември служители от Първо Районно управление - Бургас извършили проверка на павилион, разположен на ул. «Зора» в кв. «Победа», стопанисван от 62-годишния Р.М. от Бургас, като намерили и иззели 100 къса цигари без акцизен бандерол. 

Извършени са 240 000 проверки за незаконна сеч и нарушения в горите

В месеците преди и в началото на отоплителния сезон нарастват бракониерските набези в горските територии, което рефлектира и в нарасналия брой на извършените проверки в горите, е заявил заместник-министърът на земеделието, храните и горите Атанас Добрев, цитиран от пресцентъра на МЗХГ.

Областна дирекция „Земеделие“ – Бургас за шеста година раздаде своите призове на най-добрите животновъди в областта.

Фермерите бяха оценени от Областна експертна комисия по животновъдство. Наградите са в трите отрасъла – овцевъдство, говедовъдство и пчеларство.

Тъпо е да прибираш грантове под масата или да лъжеш държавата със счетоводни врътки

Когато мен статуквото ме разсипа, ограби, а НАП ми запорира къщата, в която ми живеят децата, за 50 лева такса смет (петдесет лева!!!), Капитал и ПМ квичаха от удоволствие.

Страница 1 от 189